Showbiz

Michael Jackson a renascut la „Vocea Romaniei”

Michael Jackson a renascut la „Vocea Romaniei”

blank

In emisiunea „Vocea Romaniei” de vineri seara,  toata lumea a avut o surpriza soc.  Un baiat in varsta de 18 ani a reusit sa cante aproape la fel ca regretatul Michael Jackson melodia „I just can’t stop loving you”.  A cantat si a atins niste inflexiuni exact ca ale artistului iar juriul format din Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley si Marius Moga, au ramas pur si simplu cu gura cascata, de altfel toti si-au intors scaunele pentru Robert.

Noua VOCE din care rasuna un viitor artist si care ne face sa ne reamintim ce inseamna voce de artist, nu voci plastice si „tunate” pe calculator, ii apartine lui Robert care locuieste in cartierul Pantelimon, Bucuresti. Acesta iubeste pianul, iubeste copiii pentru ca lucreaza cu ei invatandu-i sa cante la pian si isi castiga existenta inca de la 16 ani. 

Fiecare jurat intors a fost nevoit sa tina o pledoarie pentru a-l convinge pe Robert sa faca parte din echipa fiecaruia iar decizia nu a fost una usoara.  Cu totii si-au folosit cele mai bune atuuri pentru a-l atrage pe micul muzician dar cel mai norocos a fost Moga. Cei doi urmeaza acum sa colaboreze pentru urmatoarele editii in care vor fi nevoiti sa arate amandoi tot ce pot pentru a castiga concursul, Moga cu bagajul de experienta si Robert cu talentul.

 

blank