International, Stiri

Michael Douglas ne lamureste

Infirma declaratiile despre sexul oral si cancerul la gat

Michael DouglasMichael Douglas rectifica declaratiile aparute duminica in cotidianul britanic „The Guardian“, dupa ce presa internationala s-a scandalizat. Actorul semnaleaza faptul ca jurnalistii nu au redat exact vorbele sale, ci au ajuns la o concluzie neadevarata. Titlul scria ca s-a imbolnavit de cancer din cauza sexului oral, dar in cadrul interviului, el a declarat ca sexul oral poate provoca uneori cancer la gat.

Una dintre declaratiile redate de cotidian a fost urmatoarea: „fara sa intru in detalii, va spun doar ca acest tip de cancer este cauzat de virusul HPV, care se transmite prin sex oral, mai exact cunnilingus”.

Allen Burry, purtatorul de cuvant al artistului, a explicat ce s-a intamplat de fapt. „Intr-un interviu cu cei de la ziar, el a discutat despre cauzele cancerului la gat, una dintre ele fiind sexul oral, fapt general cunoscut”, a zic Burry. Medicii spun ca printre principalele motive ale acestei boli se numara si consumul de alcool si tutun. Douglas a declarat in interviul pentru „The Guardian“ ca nu regreta anii in care a fumat si a baut alcool. Un reprezentant al publicatiei britanice a declarat ca ziarul nu a primit nicio plangere potrivit careia interviul cu Douglas ar fi redat declaratii neadevarate. In august 2010, actorul a recunoscut ca sufera de cancer la gat si ca boala a ajuns la stadiul IV, cel mai avansat, iar intr-un interviu acordat in ianuarie 2011, a anuntat ca s-a vindecat.

blank