Showbiz, Stiri

Mic şi-al dracului! Cine ar fi crezut că artistul este în stare de aşa ceva?!

Mihai Trăistariu a sărit ca ars: „Fereşte-te de mine. Când te prind, îşi rup picioarele”

fratii Traistariu1Mihai Trăistariu s-a enervat teribil de tare când a văzut comentariul unui obraznic, pe adresa lui de Facebook, care se dădea un fost elev al fratelui său, pictorul Vasile Trăistariu. Acesat se mândra cum şi.a lovit profesorul de desen cu un catalog în cap.

Iritat de obrăznicia puştiului, Trăistariu l-a ameninţat că va lua măsuri şi i-a rugat şi pe fanii săii să i trimită „vinovatului” câteva mesaje.

„Uitaţi-vă şi voi ce mesaj am primit de la această creatură: «Madutzu Alex: waaa, du-te dracu’ de tampit si tu si fratu… Lui i-am dat cu catalogul in cap la nr 1 :))))) aruncati-va in apa», este prima parte a poveştii. Se referă la Vasile, frate-miu, pictorul… Acum îl înţeleg, de ce şi-a dat demisia săracul om… şi nu mai vrea în ruptul capului să fie prof de desen! Am crezut iniţial că e un moft al lui… dar mereu îmi povestea că NU MAI FACE FAŢĂ CU COPIII DIN ZIUA DE AZI CARE… iată-i… devin din ce în ce mai violenţi…”, a scris Mihai pe pagina sa de Facebook.

Dar, nervos, Mihai a continuat şi l-a ameninţat pe obraznicul ce se ascunde sub un anonimat. „Madutzu Alex, fereşte-te de mine! Când te prind… îţi rup picioarele! Şi o fac… nu pentru mine… ci pentru Vasile… El chiar nu merită niciun rău pentru că n-a făcut rău NIMANUI NICIODATĂ! E… pâinea lui Dumnezeu! Şi… îţi mai dau un sfat, oligofrenule! Roagă-ţi părinţii să te dea din nou la şcoală! Ai făcut cel puţin 5 greşeli GRAVE de gramatică… în doar 2 rânduri. Dacă ţine cineva la mine sau la frate-miu, Vasile, n-ar fi rău să-i scrie ceva de… bine!!! Iată-i Id-ul de Facebook… Dacă mă gândesc bine… pot să te bag un pic şi la puşcărie!”, a completat cântăreţul.

blank