Featured, Life

Metode naturale de creștere a libidoului

Libidoul apare de la pubertate, dar odată cu trecerea timpului, poate scădea. Procesul de îmbătrânire, stresul, bolile, drogurile și efectele adverse ale medicamentelor se numără printre factorii care scad pofta de sex. Există, însă, câteva metode naturale prin care îți poți crește libidoul.

Exercițiile fizice au numeroase beneficii pentru organism: te ajută să slăbești, îmbunătățește masa musculară, schimbă starea de spirit și crește încrederea de sine Pe lângă toate acestea, intensifică circulația din organele sexuale.
Dacă lipsa libidoului este cauzată de stres, implică-te în activități care te relaxează. Yoga, tai-chi, pilates, meditația sau plimbările în natură pot crește dorința de sex.

Încearcă tratamente naturiste
Există anumite ierburi, precum ginkgo biloba, ginseng siberian sau maca, ce pot fi folosite pentru creșterea libidoului și tratarea impotenței
Când nu găsești răspunsul în natură, fii creativă! Plictiseala din dormitor poate duce la pierderea apetitului sexual. Încearcă experiențe noi, fă sex în locuri noi sau apelează la jucării. Scopul acestor practici este să îți stârnească interesul!

Alimente care cresc libidoul
Uneori nu trebuie să cauți mai departe de bucătărie pentru a-ți crește libidoul. Bananele, smochinele, usturoiul, avocado, migdalele, ciocolata și țelina eliberează hormoni sexuali și combat impotența.
Este important, de asemenea, să renunți la țigări. Fumatul nu îți afectează doar plămânii, ci și libidoul, pentru că oxigenul necesar pentru circulația sângelui este epuizat mai repede. Această insuficiență afectează numeroase zone ale corpului, inclusiv organele sexuale.

 

blank