International, Stiri

Metode “exotice” de distracţie pentru liderul nord coreean

Balerine şi cântăreţe virgine, la dispoziţia lui Kim Jong-un

balerine

Se pare că există o trupă care are drept misiune distrarea dictatorului nord coreean Kim Jong-un şi a anturajului. Pentru a putea face parte din prestigioasa trupă de balerine, cântăreţe şi dansatoare a liderului nord-coreean Kim Jong-un, virginitatea este obligatorie!

Analiştii spun că “există, totuşi o problemă pentru autorităţile chineze: tot mai multe dintre tinerele din ţară sunt nevoite să-şi vândă corpul pentru a supravieţui şi de aceea numărul virginelor este în scădere!”.

Situaţia complică viaţa celor care sunt desemnaţi să găsească fete potrivite pentru trupa ce are greaua misiune de a “se da în spectacol” pentru Kim şi anturajul său. “Coreea de Nord se confrunta si cu penuria de virgine, pe lângă problemele de ordin politic, economic sau militar ale ţării”, nota anul trecut Le Monde.

Tot mai multe dintre tinerele din această ţară sunt nevoite să îşi vândă corpul pentru a supravieţui, numărul virginelor este în scădere. Această situaţie complică găsirea de domnişoare potrivite pentru trupa ce are drept misiune distrarea conducătorului nord-coreean şi a anturajului său”, continua publicaţia. “Virginitatea este o condiţie de bază pentru trupele artistice care îl distrează pe liderul nord coreean, iar oficialii au probleme în a găsi fete care n-au avut încă primul contact sexual”, mai susţinea publicaţia amintită.

Informaţiile au fost divulgate de un fost membru al administraţiei lui Kim Jong-un, care a părăsit ţara, fiind considerat un dezertor, după cum preciza jurnalul sud-coreean Chosun Ilbo. Jurnalul sud-coreean completa că, “dacă în trecut prostituţia exista în preajma taberelor militare, astăzi un număr tot mai mare de tinere se prostituează frecvent pentru a-şi câştiga existenţa sau pentru a avea bani pentru cosmetice, telefoane mobile sau chiar pentru a plăti cheltuielile de nuntă”.