Metoda inedită:
Actualitate, Featured

Metoda inedită: Un român a furat cu aspiratorul aproape 60.000 de euro din seiful unui supermarket din Germania

Metoda inedită: Un român a fost condamnat, de un tribunal din Mosbach, Germania, la patru ani de închisoare, după ce a jefuit seiful unui magazin Lidl. Românul a reușit să fure suma de 56.870,50 €, trăgând banii din seif cu aspiratorul.

Metoda inedită prin care Un român a furat aproximativ 60.000 de euro. Fapta a avut loc pe 16 decembrie 2019, iar românul împreună cu alți trei complici au avut un plan inedit, trăgând banii din seif cu aspiratorul. Constantin B., în vârstă de 30 de ani, a dat spargerea într-un supermarket Lidl din Tauberbischofsheim (Main-Tauber-Kreis), Germania, la finalul anului 2019.

Luni, 25 ianuarie, a avut loc procesul, unde românul a recunoscut că a plănuit totul și a venit cu aspiratorul de acasă. Însă, ideea n-ar fi fost însă a românului, ci a unuia dintre complicii lui, care la momentul jafului era chiar șeful magazinului prădat.

Împreună cu un al doilea complice, Constantin a intrat mascat în supermarket, puțin după ora 22:00, a amenințat directorul adjunct și i-a cerut să deschidă încăperea unde se afla seiful și în care era o casieră în vârstă de 56 de ani. Hoții nu știau că femeia se află în seif, așa că au amenințat-o cu un pistol de jucărie și au legat-o ulterior cu cabluri. Femeia a spus instanței că, în urma jafului, nu mai poate lucra în turele de seară și suferă de anxietate.

Românul a tras din seif, cu aspiratorul, aproximativ suma de 57.000 de euro. Planul inițial era să împartă suma în mod egal, cu ceilalți complici, însă românul a plecat cu mai mulți bani. Mai exact, 21.000 de euro.

Românul a povestit Instanței că plănuia să cheltuiască banii pe droguri, să achite niște datorii și să își ia bilet de avion spre România. Cei patru tâlhari au fost prinși după ce Constantin și-a pierdut ochelarii la locul jafului.

Metoda inedită prin care un roman a furat aproximativ 60.000 de euro. Verdictul, care nu e definitiv, a fost dat în aceeași ședință de judecată. Românul a primit 4,5 ani de închisoare, pentru tâlhărie gravă și agresiune.

blank
blank