„O zi tristă pentru toţi argentienii şi pentru fotbal”, este mesajul lui Lionel Messi, transmis după moartea lui Diego Armando Maradona. Acesta a mai spus că deşi „ne-a părăsit, nu a plecat nicăieri, pentru că Diego este etern”.

Messi și Maradona se apreciau mutual
Fotbalistul argentinian a postat pe contul de Twitter fotografii în care apare împreună cu Maradona, spunând că ziua în care legenda fotbalului mondial a murit este o zi tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal.

„O zi foarte tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal. Ne-a părăsit, dar nu a plecat nicăieri, pentru că Diego este etern. Păstrez toate momentele trăite cu el şi transmit condoleanţe familiei şi prietenilor săi”, a scris Lionel Messi pe rețeaua socială.

Diego Maradona a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani
Diego Armando Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, potrivit ziarului Clarín. Vedeta argentiniană nu a reușit să-și depășească constantele probleme de sănătate, pierzându-și viața după ce a leșinat acasă.

Fotbalistul argentinian a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator la casa în care locuia după operația recent suferită pe creier, în Tigre.

Diego Maradona a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, pentru îndepărtarea unui hematom subdural. Medicul Alfredo Cahe a venit, însă, cu dezvăluiri, și a anunțat că argentinianul avea nevoie de asistență permanentă, pentru că era dependent de alcool și medicamente care inhibau anxietatea.

„Diego e de necontrolat. E la fel ca atunci când l-am dus în Cuba, la dezintoxicare. Trebuie să stea departe de alcool”, declara medicul sud-american după operația suferită de marele fotbalist.