Featured, Sport

Messi, la un pas să părăsească Barcelona pentru Argentina

Transferul lui Lionel Messi de la FC Barcelona nu mai pare un scenariu SF. Chiar vărul superstarului spune că Leo ar putea ajunge în Argentina, dacă se respectă anumite condiții. De fapt, una singură și care ține de securitatea vedetelor din lumea fotbalului!

Într-un dialog cu jurnaliștii de la postul Radio Club Octubre, fostul atacant Max Biancucchi, vărul lui Lionel Messi, a spus că cel mai mare fotbalist al planetei și-ar putea încheia cariera în țara natală! Argentina trebuie doar să rezolve problema siguranței.

Messi s-a mutat cu familia la Barcelona încă de la vârsta de 13 ani. Imediat ce a împlinit 16 ani a debutat în prima echipă a grupării catalane, iar în scurt timp și-a câștigat locul de titular.

Ajuns la 32 de ani, Leo Messi nu a exclus niciodată posibilitatea de a-şi încheia cariera la clubul său din copilărie, Newell’s Old Boys. Max Biancucchi a vorbit despre acest aspect: „Legătura pe care o are Leo cu Argentina e ceva ce lumea nu înţelege pe deplin. Este considerat de multe ori spaniol, dar e foarte argentinian, însă în felul său. Îşi petrece vacanţele aici, s-a căsătorit în Rosario”.

Întrebat dacă va ajunge în curând la Newell’s, Biancucchi a răspuns: „E puţin probabil. Dacă nu ar fi lipsa de siguranţă din ţară, m-aş aventura să spun că va juca în Argentina”. Totuși, acesta a dat asigurări că vărul său are multe acţiuni caritabile în Argentina, dar pe care nu le anunţă în presă.

Max Biancucchi este un atacant retras din activitate în 2017, după ce a jucat în cariera sa la San Lorenzo şi Flamengo.

 

blank