Naomi Osaka nu a ştiut să-şi gestioneze succesul pe care l-a avut luna trecută, atunci când a câştigat turneul de la Indian Wells. După câteva rezultate negative, japoneza în vârstă de 20 de ani a clacat din punct de vedere psihic.

În tenis, e foarte greu să rămâni cu picioarele pe pâmânt după ce câştigi 1,34 milioane de dolari în numai o săptămână şi jumătate, graţie unor victorii de răsunet. Osaka a învins-o pe Simona Halep cu 6-3, 6-0 în semifinale la Indian Wells, apoi a defilat şi în finala cu Daria Kasatkina (6-3, 6-2). Nipona a debutat cu victorie şi la Miami, scor 6-3, 6-2 în faţa Serenei Williams, iar Naomi avea tenisul la picioare. Osaka a trecut însă de la extaz la agonie, fiind de ajuns două turnee mai puţin reuşite pentru ca tenismena aflată pe locul 21 WTA să intre în panică.

Citeste si...
Poliţia Capitalei a anunțat piromanul care a produs 3 incendii a fost reținut

Oasaka a pierdut cu Elina Svitolina la Miami (4-6, 2-6 în turul secund), iar la Charleston a fost eliminată de Julia Goerges cu 7-6, 6-3, în optimi. La capătul meciului de joi seară, Naomi şi-a deschis sufletul: ”Ce am simţit azi e foarte dificil. Nu am mai simţit aşa ceva în viaţa mea. Sunt în depresie. Nu ştiu cum să explic, dar e ceva ce vine în valuri. Aşa s-a întâmplat şi ieri. M-am trezit cu o depresie”, a fost mărturisirea frapantă a niponei, care a oferit un răspuns sec atunci când reporterii au întrebat-o despre ce are de gând să facă în continuare: „Nimic!”.