Social, Stiri

MESAJUL SFÂȘIETOR, postat de Adrian, tânărul ucis de un motociclist!

Tanarul ucis vineri noapte de un motociclist care incerca sa isi impresioneze prietenii isi facea planuri de nunta impreuna cu iubita sa. Din pacate, moartea l-a rapit mult prea devreme din mijlocul celor dragi!

61566673_82081400

Adrian, tanarul ucis pe loc de un motociclist care a intrat in plin in grupul sau de prieteni, vineri noapte, urma sa implineasca 25 de ani, peste numai doua saptamani. Tanarul avea o viata intreaga inainte si isi dorea ca, in curand, sa se insoare cu fata care ii era alaturi de 10 ani. Viata a fost nedreapta, insa, cu cei doi tineri care aveau atatea vise impreuna! Ady, cum il alintau prietenii, a disparut fulgerator, fara sa mai apuce sa isi vada iubita in rochie de mireasa, scrie Cancan.ro.

Pe 31 august, in urma cu numai 8 zile, Elena, prietena tanarului, a postat o imagine cu ei doi la masa, pe care a descris-o scurt: “Sa negociem!”.

Amandoi aveau zambete largi pe fata, semn ca erau facuti unul pentru altul si nimic nu avea sa prevesteasca despartirea nedorita de acum doua zile. Intrebat de un prieten cum a iesit negocierea, daca vrea sau nu Ady sa se casatoreasca, tanarul a raspuns: “… Tratam!”.