Showbiz

MESAJUL LUI MADALIN IONESCU CATRE TARA!

Madalin IonescuMadălin Ionescu a postat pe pagina sa de facbook un mesaj pentru poporul român. Cu adresă mai precisă pentru ipocriţi şi naivi care nu înţeleg deşteptăciunea. Dar să vedem cuvintele lui adresate naţiunii:

Mesaj adresat ipocritilor si naivilor care semnează petiții online împotriva show-urilor TV de tip tabloid !… Oameni buni …tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deștepți ! In toată lumea ! Este un gen de presa care atrage un public foarte larg ! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa ! Doar idioții nevindecabili cred asta ! Rolul ei, in cel mai bun caz, este sa binedispună si sa informeze !

Educația trebuie sa o primesti in familie, in scoli, facultăți si prin specializările ulterioare ! Dacă aștepți asta de la TV … esti mort , nu ai înțeles nimic, trăiești degeaba ! In nicio țara civilizata nu exista astfel de reacții ! Oamenii stiu acolo care este puterea telecomenzii si stiu ca televiziunea este un bussines cu fațete multiple ! Trăim intr-o țara in care TVR cultural a fost închis ! Despre ce vorbim ? Show-urile tabloide sunt de vina pentru asta ? Politicul si piața ! In cariera mea am făcut investigații la cel mai înalt nivel, am prezentat si emisiuni cu tenta culturală , am dat jos miniștri , am contribuit la lichidarea unor rețele economice toxice , periculoase ! Acum prezint un show tabloid ! Unul care tine in fata ecranelor, in fiecare noapte peste un milion de oameni ! Printre aceștia se număra , potrivit statisticilor primite, si foarte mulți intelectuali !

Oare de ce ? Pentru ca acest show deștept, Wowbiz, binedispune, generează emoții, ridica probleme de viata ( intr-o maniera senzationalistica, da !) , stârnește controverse, generează fantezii si fascinație ! Da putina culoare vieții celor care il urmăresc ! Nu vrei sa vezi asta, da pe Animal planet si urmărește viata suricatelor!

Tabloidul asta pe care vânătorii de vânt il condamna este mai puțin nociv! Asa erau si poveștile fraților Grimm! Senzaționale! Wowbiz este o emisiune de entertainment! Ce e atât de greu de înțeles? Kanal D este un post privat! Nu trăiește din banii Statului!„, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de socializare.

Băi, eşti nebun?!

blank