Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Mesajul lui Cioaca pentru fiul sau inainte de aflarea sentintei

Cristian Cioaca urmeaza sa efectueze 22 de ani de inchisoare, fiul lui ramanand cu matusa lui, sora lui Cioaca

Cristian CioacaChiar daca Cristian Cioaca este vazut de multe persoane ca un criminal cu sange rece, pentru fiul sau arata o dragoste coplesitoare. Chiar daca fiul sau, Patrick, o sa creasca fara mama, matusa lui o sa aiba grija sa nu ii lipseasca nimic, fiind ca o mama pentru el. Mai mult decat atat, sora lui Cristian Cioaca, Ana Maria Ene a cititi un biletel pe care Cioaca l-a scris pentru fiul sau in care isi arata dragostea permanenta.

„Iubitul voinic al lui tata, te iubeste tata. Sa asculti de matusica si sa fii atent la scoala. Tata are incredere in tine.”, a spus Cioaca pentru fiul sau, pe spatele scrisorii fiind scrisa si rugaciunea pe care cei doi o spuneau impreuna.

In acest moment fiul lui Cristian Cioaca sta cu matusa sa si discuta inclusiv cu un psiholog, astfel incat sa nu ramana cu traume din cauza intregii povesti.

„Patrick este la mine. Nu ştie ce s-a intamplat astazi. Am sunat la psiholog. La şcoala s-a discutat sa nu fie probleme. Merge saptamanal la tatal lui. S-a speriat de gratii, de ziduri, de institutia in sine, dar este bucuros ca il vede pe tatal lui. Tot ce fac cu Patrick, ii spun psihologului inainte. Patrick si tatal lui vorbesc zilnic. Isi dau bilete unul altuia cand se intalnesc.”, a mai spus Ana Maria Ene.

 

blank