Social, Stiri

Mesajul emotionant al lui Serban Huidu, despre prezentatorul radio care s-a sinucis

Vestea ca unul dintre cei mai iubiti prezentatori radio din Romania s-a spanzurat a socat pe toata lumea. Claudiu Roman a luat aceasta decizie, dupa ce sefii i-au scos emisiunea din grila. Serban Huidu a explicat intreaga situatie.

61572026

Vineri dimineata, Claudiu Roman a fost gasit spanzurat in propria locuinta, rudele si apropiatii fiind socati de gestul lui. Se pare ca tanarul a luat aceasta decizie dupa ce sefii de la radio l-ar fi anuntat ca emisiunea lui urmeaza sa fie scoasa din grila de programe.

Desi nimeni nu i-a inteles gestul, Serban Huidu, cel care face la randul lui radio de ani buni, a gasit o explicatie pentru intreaga situatie. Mesajul postat de acesta a rascolit pe toata lumea. Realizatorul radio- TV a pus punctul pe “i” si a vorbit deschis despre “problemele” sistemului.

“Am citit socat despre soarta fostului meu coleg Claudiu Roman! Ca toti cei ce l-au cunoscut, imi pare nespus de rau si cred ca ,desi de multe ori viata e nedreapta, nimic nu justifica gestul! Asta o spun eu cel care a reusit sa treaca peste probleme care pentru altii ar fi de nesurmontat! Poate e un semnal de alarma pentru “sefutii” de care vorbeam aici!

61572024

A conduce niste institutii, mai ales media, iti ofera avantaje dar si responsabilitati! Deciziile tale pot fi considerate de unii profund injuste, iar daca asta vine pe fondul unor probleme deja existente, pot fi fatale! Sa te odihnesti in pace Claudiu si sper ca oamenii sa invete lectia!”, a scris Huidu.