Actualitate, Stiri

Mesajul emotionant al lui Ponta dupa victoria Simonei Halep de la Roland

61524933

Victoria impresionata a Simonei Halep din sferturile de finala de la Roland Garros l-a impresionat enorm pe Victor Ponta. Imediat dupa partida de miercuri seara, premierul i-a transmis campioanei noastre un mesaj induiosator.

Intr-o zi in care fotbalul a cazut in anonimat – tot miercuri, “tricolorii” lui Victor Piturca s-au facut de ras, pierzand cu 2-1 partida amicala cu modesta Algerie -, tenisul a fost, fara indoiala, sportul rege in Romania.

Impresionat de victoria Simonei Halep din sferturile de finala ale turneului de grand slam de la Roland Garros – 6/2, 6/2 cu rusoaica Svetlana Kuznetova -, Victor Ponta a postat un mesaj de felicitare pentru senzationala noastra tenismena.

61524935

“Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in sferturi pe Svetlana Kuznetova (Rusia) in doar doua seturi – cu 6-2 / 6-2. Bravo Simona, ne-ai facut o foarte mare bucurie si suntem mandri de tine! Mult, mult succes in continuare!”, a scris seful Executivului pe contul sau oficial de Facebook.

Dupa cum era de asteptat, gestul premierului a fost apreciat de internauti, prietenii virtuali ai lui Ponta felicitand nobilul demers al primului nostru ministru.


loading...