Showbiz

Mesajul emoționant al lui Ciprian Marica pentru Simona Halep: „Ne-a fost dor, ai fost incredibil de puternică!”

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale a României, cu 25 de goluri în 72 de selecții, și-a exprimat susținerea față de Simona Halep, după ce acesteia i-a fost redusă suspendarea decisă de ITIA de la 4 ani la 9 luni, conform deciziei TAS. Astfel, dubla câștigătoare de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019) se poate întoarce pe terenul de tenis.

Marica a transmis pe rețelele sociale că i-a fost dor de emoțiile provocate de succesele Simonei și a subliniat că victoria acesteia la TAS echivalează cu adjudecarea unui turneu de Grand Slam. Această susținere arată solidaritatea din partea unei alte figuri importante din sportul românesc și recunoașterea importanței acestei decizii pentru întoarcerea Simonei Halep în circuitul de tenis.

Ciprian Marica, mesaj emoționant pentru Simona Halep

Ne-a fost dor de emoțiile provocate de victoriile tale, Simona! Și asta e o victorie la fel de importantă ca una de la un turneu mare! Reacțiile fanilor tăi îmi confirmă asta!

Ai fost incredibil de puternică, o adevărată campioană într-o situație nedreaptă care pe mulți i-ar fi îngenuncheat definitiv!

Coșmarul s-a încheiat, perioada dificilă continuă, pentru că răul pe care ți l-au făcut ținându-te departe de tenis va fi șters cu multă răbdare, muncă, sacrificiu! Dar tu ai demonstrat de atâtea ori că poți!

Mi-e dor sincer de tribunele pline de români cu tricolorul pe umeri în orice colț al lumii și mi-aș dori să vă văd, pe tine și pe Sorana, la Olimpiadă, câștigând pentru România!”, a fost mesajul lui Ciprian Marica, postat pe pagina de Facebook a fostul atacant.

blank