Showbiz, Stiri

Mesaj șocant din partea lui Mihnea Blidariu!

Activistul și liderul trupei clujene Luna Amară s-a săturat de extremiştii maghiari

mihnea-blidariu

Mihnea Blidariu, liderul trupei clujene Luna Amară și, totodată, unul dintre cei mai aprigi susținători ai proiectului “Salvați Roșia Montană”, a postat, marți, pe Facebook un mesaj șocant la adresa grupărilor considerate extremiste Jobbik și Noua Dreaptă.

“Sper ca pe 15 martie Jobbik și Noua Dreaptă să se întâlnească în centrul Clujului, să se pocnească între ei până nu mai rămâne nici unul și după aia să putem să trăim în toleranță și bună înțelegere ca și până acum. Mă piș pe autonomia etnică, pe conceptul de națiune binecuvantată, pe ultra-naționalism, rasism, xenofobie, fascism și tot ce mai aduc acești agenți ai urii cu ei!”, scrie Mihnea Blidaru, citat de Vocea Transilvaniei.

Mihnea Blidariu, de 35 de ani, este membru al formației rock Luna Amară, din Cluj-Napoca. Interpretează vocal, la trompetă și la chitară. Este autorul a două volume de poezii “No Future” și “Mânia.ro” și component al cenaclului literar Klu.

Este unul dintre organizatorii Festivalului FânFest de la Roșia Montană și sprijină campania “Salvați Roșia Montană”, fiind membru al organizației MindBomb. Împreună cu trupa Luna Amară a concertat gratuit la toate edițiile festivalului FânFest, Roșia Montană în cadrul campaniei „Salvați Roșia Montană”.

Împreună cu alți activiști, Blidariu a participat la protestul “Ocupați Conti (fostul Hotel Continental din Cluj-Napoca) pre-ocupati Clujul”. Aceștia au ocupat simbolic în 7 noiembrie 2011 clădirea “Conti” din Piața Unirii, în semn de protest față de exploatarea auriferă de la Roșia Montană.