Actualitate, Stiri

Mesaj emoţionant pentru Mădălina Manole din partea băieţelului ei şi a fostului său soţ

Ion Manole, dar şi soţia lui, Eugenia, îşi plâng durerea pierderii copilului şi îşi îneacă amarul în lacrimi. De patru ani, ei suspină neîncetat şi îşi petrec timpul făcând drumuri între casă şi locul unde fata lor îşi doarme somnul de veci.

Azi, mai mult ca oricând, le va fi greu, căci în loc să-şi serbeze copila, la masă, suflând în 47 de lumânări, Ion şi Eugenia Manole vor sta în faţa mormântului fiicei lor, plecată mult prea devreme dintre noi. “Azi îmi petrec ziua la cimitir, la mormântul Mădălinei, fetiţa mea iubită. Merg cu soţia să aniversăm ziua în care Mădălina s-a născut şi ar fi trebuit să împlinească 47 de ani, dar şi să comemorăm patru ani de la moartea ei. Îi ducem flori, îi aprindem lumânări şi vom sta la mormânt, să mai vorbim cu fetiţa noastră iubită… Ne e dor de ea în fiecare zi, în fiecare clipă… Nu ne putem alina durerea în nici un fel. Nu mai sperăm la nimic, aşteptăm să ne stingem…”, spune, cu amărăciune, tatăl cântăreţei.

Îşi urmăreşte nepotul prin gard

Sufletul părinţilor Mădălinei este măcinat şi de o altă durere: aceea că nu şi-au văzut nepotul, pe fiul Mădălinei, de ani buni. Ei tot trag speranţă că, la un moment dat, îl vor strânge în braţe pe Petru jr: “Ne stingem şi cu sufletul neîmpăcat deoarece am vrea să ne cunoaştem nepoţelul, pe Petru jr, care a împlinit 5 ani şi pe care Mădălina îl alinta Puiucul. Imaginaţi-vă că sunt nevoit să mă strecor ca un hoţ şi să îl urmăresc printre gratiile gardului de la grădiniţă, doar aşa pot să îl văd şi să mă bucur de el! Cu momente furate… Uneori îl mai văd la televizor, când mai dă Petru interviu cu copilul. A crescut, are 5 ani şi mi-e drag de el, seamănă cu fetiţa mea, e sânge din sângele ei. Mi-e teamă că nu o să mai trăiesc să ajung să-l cunosc”.

De altfel, tatăl Mădălinei spune că este convins că nepotul lui îl va căuta atunci când va mai creşte, dar că nu ştie dacă va mai apuca ziua aceea.

El a mai zis că este şantajat de fostul soţ al Mădălinei, care foloseşte copilul drept miză. “Petru mă şantajează cu copilul, se foloseşte de el ca să mă facă să renunţ la procese. Mi-a spus că ne lasă să ne vedem nepotul doar dacă închid dosarele. Petru uită că a venit doar cu o pereche de blugi rupţi pe el şi a rămas după moartea fetiţei mele cu o vilă pe care Mădălina a făcut-o singură.

A mai rămas cu două maşini, cu un teren de 1.000 mp la Izvorani, cu un copil şi cu numele şi drepturile de autor ale fiicei mele. Nu se compară durerea unui părinte care şi-a pierdut copilul cu cea a unui soţ care şi-a pierdut nevasta şi pe care a înlocuit-o la câteva zile de la înmormântare cu blonda aceea lângă care apare mereu. Face toate acestea ca să stoarcă lacrimi de la opinia publică şi să impresioneze”, ni s-a plâns tatăl regretatei cântăreţe.

Mesaj de suflet de la copil pentru mamă

Pentru tatăl Mădălinei Manole, relaţia fiicei sale cu Petru Mircea nu a fost una pe placul său. De altfel, el îl acuză pe fostul ginere că nu a ştiut să o facă fericită pe fiica lui: “Eu nu am cum să-l iert pe Petru Mircea, pentru că nu mă împac cu următoarea idee: cum de a ajuns fiica mea, la doar nouă luni şi o săptămână de la nuntă, în mormânt??? Înainte să se mărite cu el, fata mea era veselă, plină de viaţă, născuse un copil… În sufletul meu nu o să-l pot ierta vreodată pe Petru, pentru că a făcut-o pe Mădălina nefericită”, a continuat Ion Manole cu vocea tremurândă, gâtuită de lacrimi.

Tatăl “Fetei cu părul de foc” a făcut parastasul fiicei sale încă de acum 9 zile, aşa cum se face în religia ortodoxă. Dar, ca şi în anii trecuţi, ginerele lui, Petru, nu a venit. “Noi am făcut parastasul încă de acum 9 zile, iar sâmbăta aceasta (n.r. – alaltăieri) soţia mea a fost dimineaţă să aranjeze mormântul după furtuna de vineri seara. Nu venise Petru… El a ajuns mai pe seară, ne-au spus paznicii, însoţit de un bărbat şi de blonda lui, aia cu fundul mare… Avea două coroane.

Una pe care a scris «Ne e tare dor de tine, mami!» şi alta pe care scria «Te voi iubi mereu».

Păi, el a comandat o coroană pe care a scris în numele copilului… Din câte ştiu eu, nepotă-miu îi spune «mami» blondei care e cu fostul meu ginere. Băiatul nu a fost niciodată adus la mormântul mamei lui. Sper ca atunci când va fi mare să înţeleagă ce s-a întâmplat, sper să vrea să-şi cunoască unchiul, pe fratele Mădălinei, şi pe vărul lui, Mihăiţă”, a încheiat Ion Manole.

Cântăreaţa Mădălina Manole şi-a încheiat socotelile cu viaţa prin- tr-un simplu SMS: “Nimeni nu are vreo vină, toţi mă iubiţi enorm şi aţi făcut totul pentru mine. Motivul este acesta: nu mă mai pot suporta FIZIC vorbind. Sunt defectă, un rebut. Aşa am fost mereu, dar de-abia acum realizez cu adevărat. Te iubesc, Puiucul meu (…)”, scria Mădălina Manole în SMS-ul de pe telefonul său, în zorii zilei de 14 iulie, în urmă cu patru ani. “Fata cu părul de foc” a avut o moarte violentă. Rezultatul autopsiei realizate de IML după constatarea decesului indica la vremea respectivă faptul că artista băuse 400 mililitri de furadan! Pesticidul înghiţit în cantitate foarte mare a fost cel care a dus la moartea vedetei. Potrivit rezultatelor finale ale necropsiei, moartea Mădălinei Manole a fost una violentă şi s-a datorat insuficienţei cardiorespiratorii acute, consecutive intoxicaţiei acute cu carbofuran (n.r. – furadan). La analize, medicii nu au găsit alcool sau droguri în sânge, în schimb, au observat că artista urma un tratament medicamentos.