Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Mesaj dur adresat de actriţă părinţilor lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi

Oana Pellea: “Să ceară dreptate şi nu recompensă sau răzbunare”

pellea_83629800

Actriţa Oana Pellea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur adresat părinţilor lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi. Mesajul vine după ce aceştia ar fi cerut despăgubiri pentru moartea copilului.

“A cere bani recompensa pentru moartea copilului tau, a cere titlul de martir… cand…. (dex-ul da o definitie clara la martiraj)… Eu, pana azi, stiam ca doliul e doliu. Ca interesul e interes. Ca bun simt e bun simt si Penibilul penibil !

Eu stiam ca parintii si bunicii nu pot decat sa-si planga copii sau nepotii. Sa-si asume partea lor de VINA! Sa ceara dreptate si nu recompensa sau razbunare. Sa ceara solutii, ca drama traita de ei sa nu se mai repete. Solutii!

Si nici o SOLUTIE nu poate include termenul de ucidere! Aflu ca exista recompensa pentru moarte. …ca si cand banii pot recompensa. Ca si cand razbunarea, indreptata gresit, poate alina o MOARTE.

Dumnezeu sa l odihneasca pe Ionut si sa-i ierte pe parintii si bunicii lui!”, a scris Oana Pellea pe pagina de Facebook. În cinci ore, mesajul Oanei a fost distribuit de 500 de ori şi a strâns peste 1.800 de like-uri.

În urmă cu câteva zeci de minute, Oana Pellea a revenit cu o nouă postare.

“Nu judec pe nimeni. Nu am adresat nici un mesaj parintilor lui Ionut! Dar sunt un om liber si am dreptul de a mi spune decent parerea pe contul meu facebook. Nu e vina mea ca media preia postarile.

Inca o data afirm ca nu doresc cainii pe strada dar nu doresc nici omorarea lor. Nu pot sustine cruzimea, barbaria sau mutilarea unui animal viu. Nici o jignire nu ma va face sa mi schimb parerea. Iar tacerea m-ar murdari.

Sustin adoptia cainilor comunitari. Sustin pedepsirea autoritatilor vinovate. Sustin ca doar prin o atitudine echilibrata, fara isterie si fara ura, se poate gasi o solutie. Prin furt, nepasare, lasitate, non actiune, violenta,barbarie, profit, pana la tacere … cu totii suntem vinovati.

A fost ultimul comentariu pe aceasta tema. Deja…prea multe vorbe. Voi continua sa sustin cauza in care cred prin fapte ..ca si pana acum”, a încheiat Oana Pellea.

Voi ce părere aveţi? Are dreptate Oana Pellea?!

Update : Actriţa Oana Pellea anunţă că “se va retrage din activitatea Facebook”

Vezi si : Imagine șocantă. Cum a fost mutilat un maidanez din Capitală