Actualitate, Featured

Meleșcanu pupă mâna care l-a făcut șeful Senatului și declară că o va vota pe Dăncilă la prezidențiale

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu a declarat, luni, că o va vota pe Viorica Dăncilă la prezidențiale, fiind un om serios, muncitor, care caută întotdeauna consens.

Meleșcanu pupă mâna care l-a făcut șeful Senatului și declară că o va vota pe Dăncilă la prezidențiale

„Nu trebuie să mă gândesc foarte mult, sigur că voi vota cu doamna Dăncilă. (…) Îmi plac toți candidații, îi respect pe toți, și pe cei independenți, și pe cei ce reprezintă partide politice. Pentru mine, este important să știu că este un om serios, care nu este deloc antagonic, care este capabil să poată purta un dialog, care caută întotdeauna consensul, și de un om muncitor, avem nevoie de stabilitate în România și de atragerea de investiții străine”, a afirmat Meleșcanu.

O descriere asemănătoare la adresa Vioricăi Dăncilă a avut-o și Liviu Dragnea, fost președinte PSD, care a spus în ianuarie 2018, atunci când a prezentat-o drept propunerea de premier, ca fiind „neconflictuală”.

Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.

Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.