Teodor Meleşcanu, fostul director al Serviciului de Informaţii Externe, a declarat, vineri, că TRAIAN BĂSESCU i-a cerut numele ofiţerilor acoperiţi. “Subiectul SIE trebuie SĂ ÎNCETEZE”, a  spus Meleşcanu.

melescanu__2_78273400

“De la începutul campaniei electorale, în dezbateri se aduc o serie de teme parazitare care blochează dezbaterile pe problemele de fond al campaniei electorale. În ultimele 72 de ore, am asistat la dezbateri intense pe toate posturile de televiziune în legătură cu subiectul aşa-zişilor ofiţeri acoperiţi. Din punctul meu de vedere, această temă s-a încheiat. Tot ceea ce era de spus şi tot ceea ce era de scris s-a făcut până acum. Dacă mai există alte nelămuriri, acestea trebuie clarificate de către autorităţile române competente. Din această dispută între preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta pierde România, pierdem cu toţii. Preşedintele Băsescu nu are multe lucruri de pierdut, dar România are”, a spus Meleşcanu.

Teodor Meleşcanu a mai arătat că dezbaterile pe acest subiect trebuie să înceteze.

“Acest delir şi această manipulare trebuie să înceteze. Trebuie să înceteze pentru că românii au aşteptări mari de la aceste alegeri”, a mai spus Meleşcanu.

Meleşcanu a mai arătat că preşedintele Traian Băsescu a cerut numele ofiţerilor acoperiţi: “Preşedintele Băsescu nu a cerut o listă, mi-a cerut numele celor care sunt ofiţeri acoperiţi în Guvern. Numele înseamnă mai multe persoane. De aceea m-am referit la o listă a ofiţerilor acoperiţi”.