Donald Trump a declarat într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun înaintea vizitei sale în Marea Britanie, că Meghan Markle, soția prințului Harry, a fost ”obraznică” în acuzațiile de misoginism pe care fosta actriță americană i le-a adus în timpul campaniei prezidențiale din 2016. Meghan Markle nu va participa la întâlnirea familiei regale britanice cu Donald Trump, spre deosebire de soțul său.

În interviul acordat tabloidului The Sun chiar în Biroul Oval, Trump a spus că este o mare onoare să se întâlnească din nou cu Regina Marii Britanii și că este pregătit să discute cu Prințul Charles despre schimbările climatice. Relația mult mai rece cu prințesa Meghan a fost și ea subiect al interviului, deși Trump s-a străduit să o laude pe proaspăta mămică. Aceasta va lipsi de la îndatoririle oficiale săptămâna viitoare, sub scuza că trebuie să stea acasă cu băiețelul său, Archie, dar presa britanică susține că este intenționat ținută departe de întâlnirea cu Trump pentru a evita o confruntare jenantă.

Citeste si...
Meghan Markle, cu paparazzi pe urmele ei, dupa modelul Printesei Diana

Meghan l-a acuzat pe Donald Trump că este ”misogin” și ”dezbinator” în timpul campaniei prezidențiale din SUA din 2016. Ea a pledat pentru alegerea lui Hillary Clinton în funcția de Președinte al SUA și a spus chiar că este posibil să se mute în Canada din cauza lui Trump.

Întrebat despre părerile lui Meghan despre el, Trump a spus pentru The Sun: ”Nu știam. Ce pot să zic? Nu știam că a fost obraznică”.
Trump a mai spus că nu știa nici despre faptul că Meghan nu vrea să îl vadă și și-a exprimat speranța că aceasta ”este ok”. Totodată, el a spus că speră că Meghan va reuși să fie ”o foarte bună prințesă americană”.

Donald Trump va face o a doua vizită în Marea Britanie, săptămâna viitoare. Pentru această vizită, Theresa May și-a amânat demisia din fruntea guvernului.