Meghan Markle
Showbiz

Meghan Markle, origini regale. Dezvăluirea care ar putea schimba relația cu Regele Charles

O investigație a arborelui genealogic al prințului Harry și al actriței Meghan Markle a scos la iveală că cei doi au o relație de rudenie.

Deși au crescut pe maluri diferite ale Oceanului Atlantic, un studiu a arătat că cei doi sunt veri îndepărtați prin intermediul unor strămoși comuni din secolul al XV-lea. Tatăl lui Meghan Markle, cineastul Thomas Markle, are un strămoș englez numit Ralph Bowes. Bărbatul a fost un magistrat însărcinat cu aplicarea legii în comitatul Durham, din Marea Britanie. El a trăit în perioada 1480-1518.

Bunurile lui au ajuns, prin succesiune, după mai multe generații, la George Bowes, un politician înrudit cu Elizabeth Bowes-Lyon. Femeia a fost soția regelui George al VI-lea al Regatului Unit și mama Elisabetei a II-a, cea care urma să devină regină în 1952. Monarhul a devenit bunica lui Harry în 1984.

Studiul a arătat faptul că o parte dintre strămoșii lui Meghan Markle, din partea tatălui, au traversat Oceanul Atlantic în 1632. Meghan Markle și Prințul Harry formează un cuplu din 2016. La începutul anului 2021, Ducii de Sussex au anunțat că vor să renunțe la atribuțiile regale, potrivit metro.co.uk.

Meghan Markle vrea să se împace cu familia regală

Descoperirea făcută o poate ajuta pe Ducesa de Sussex să fie privită cu ochi mai buni de membrii familiei regale. Meghan s-a întâlnit între patru ochi cu regele Charles al III-lea înainte să revină în Statele Unite, împreună cu soțul său, Harry. În timpul întâlnirii, nora noului rege al Marii Britanii a încercat să ajungă la o înțelegere cu acesta și să facă un pas important spre împăcare.

Cea care ar fi propus această întrevedere ar fi fost chiar Meghan Markle. Ducesa de Sussex i-ar fi trimis o scrisoare socrului său, prin care a solicitat o întâlnire privată. Ea a dorit să clarifice lucrurile înainte de a reveni în Statele Unite. Meghan Markle i-ar fi transmis regelui că este o oportunitate pentru a clarifica situația și pentru a explica ce s-a întâmplat în ultimii doi ani. De asemenea, soția lui Harry ar fi explicat și motivele care au stat în spatele deciziilor ducilor de Sussex de a face dezvăluiri despre viața în familia regală.