Meghan Markle ar putea sa nu se mai intoarca niciodata in Marea Britanie dupa interviul pe care i l-a acordat lui Oprah.

Surse din proximitatea familiei regale se tem ca ducesa de Sussex ar fi distrus orice sansa de a se impaca cu rudele sotului ei dupa discutia de doua ore pe care a avut cu cunoscuta realizatoare TV din America.

Conform acelorasi surse, membrii familiei regale nu au urmarit interviul, declarandu-se dezamagiti de faptul ca nu li s-a spus dinainte ceea ce s-a discutat in cadrul materialului. Acestia l-au caracterizat pe printul Harry drept un ‘ostatic’ al lui Meghan Markle.

Angajatii reginei au declarat ca “toata lumea l-ar primi cu bratele deschise pe Harry inapoi daca s-ar intoarce singur. Dar dupa acest interviu se pune intrebarea daca Meghan are vreo intentie sa se mai intoarca vreodata in Marea Britanie pentru ca pare imposibil sa poata sta intr-o camera cu familia regala dupa ce a facut acest interviu cu Oprah.”

Acestia au vorbit si despre modul in care membrii familiei regale se vor raporta la copiii cuplului Harry – Meghan: “Se ridica si intrebari daca regalii il vor vedea pe Archie si pe urmatorul lor copil sau daca vor avea cu adevarat vreun rol in cresterea lor.”

Desi nu a urmarit interviul in momentul in care a fost difuzat, regina a cerut ca in aceasta dimineata un angajat sa ii aduca la cunostinta cele mai importante dezvaluiri facute de ducesa de Sussex.