International, Stiri

Medicul indecent a profitat de vulnerabilitatea tinerei sale paciente!

Vezi ce despăgubire uriaşă s-a gândit să ceară femeia!

indecent

O tânără care a fost internată într-un spital din Chicago, pentru dezalcolizare, dă în judecată unitatea sanitară şi medicul care a tratat-o pe motiv că i s-au făcut poze indecente fără aprobarea ei şi mai apoi le-a postat pe internet.

Elena Charnykova, în vârstă de 23 de ani, cere daune morale în valoare de 1.5 milioane de dolari într-un proces intentat împotriva dr. Vinaya Puppala, de la Spitalul Northwestern Memorial, din Chicago, notează Daily Mail.

Tânăra a ajuns la spital în stare de ebrietate. Starea ei era atât de gravă încât a fost inconştientă timp de 8 ore. În acest interval, medicul a profitat de faptul că nu se putea împotrivi şi i-a făcut mai multe poze în ipostaze indecente, pe care mai poi le-a postat pe internet.

„Nu am fost pusă niciodată într-o situaţie ca asta”, a spus Elena Charnykova. Într-un interviu acordat celor de la WLS, tânăra a povestit că îl cunoştea pe dr. Puppala, acesta fiind chiar un prieten de familie, în care avea încredere. Acesta o mai tratase pe la începutul anului, atunci când suferise o intoxicaţie.

Daily Mail mai scrie că medicul a fost văzut pe camerele de supraveghere în timp ce îşi fotografia pacienta, iar agenţii de securitate l-au rugat să şteargă pozele respective, dar acesta nu a făcut acest lucru.

În urma acuzaţiilor făcute de tânără, conducerea spitalului a demarat o anchetă internă, pentru a afla cum s-au petrecut lucrurile.

 

blank