Ungaria – Portugalia, partidă găzduită de ”Pușkaș Arena” din Budapesta, este primul meci de la EURO 2020 care se dispută fără restricții în ceea ce privește numărul de spectatori din tribune.

Conducătorii de la Budapesta au anunțat că stadionul va putea fi umplut în proporție de 100%, astfel că ”Pușkaș Arena” au intrat peste 60.000 de fani pentru duelul Ungaria – Portugalia. Arena din Capitala țării vecine este singura, cel puțin deocamdată, care nu impune o limită privind numărul de oameni care pot asista din tribune la jocurile de la EURO.

Peste 60.000 de oameni asistă la Ungaria – Portugalia
Suporterii maghiari au pregătit corespunzător momentul și au desfășurat, înaintea startului jocului, și o scenografie, la una dintre peluzele stadionului.

Pe ”Pușkaș Arena” sunt prezenți și suporteri portughezi într-un număr considerabil, aproximativ 5.000, însă fondul sonor este asigurat de fanii maghiari.

Suporterii maghiari s-au reunit în număr foarte mare și cu câteva ore înaintea startului jocului în centrul orașului Budapesta, unde au cântat și au aprins materiale pirotehnice.

Fanii de la Budepesta i-au strigat timp de câteva zeci de secunde și numele lui Christian Eriksen, fotbalistul danez care a suferit un stop cardio-respirator în timpul partidei Danemarca – Finlanda 0-1. Mijlocașul lui Inter a fost resuscitat chiar pe gazon sâmbătă, cu defibrilatorul, iar acum se află în continuare internat în spital, însă în afara oricărui pericol.