Sport, Stiri

Meci surprinzator cu Ungaria. Vezi cum i-a trimis inapoi selectionerul pe unguri cu coada intre picioare

Victor Piturca este extrem de multumit in urma victoriei nationalei din meciul de seara trecuta purtat impotriva Ungariei si pregateste deja partida cu Turcia de marti.

image-2012-10-17-13428485-70-suporteri-romaniei-arena-nationala“E o seara frumoasa, fericita pentru noi. La fel de bucurosi am fost cand am castigat in Estonia sau Turcia. A fost un meci special, a fost o victorie mare, de care aveam mare nevoie. Putem sa spunem ca am obtinut 4 puncte, pentru ca am castigat la 3 goluri diferenta si conteaza golaverajul. Jucatorii au avut o evolutie fantastica, ne-am surclasat adversarul, le-am dat o lectie si suporterilor unguri, care trebuie sa mearga acum la casele lor. Turcia este un adversar poate puternic, acum are si un antrenor extrem de valoros. Am avut sansa sa marcam rapid, Ciprian a facut o cursa fantastica. Golul lui si-a pus amprenta pe intregul joc”, a declarat selectionerul.

 

Fanii maghiari au venit cu gandul sa devasteze Bucurestiul, insa au plecat cu coada intre picioare, dupa succesul fulminant al nationalei.

“Sunt mandru ca sunt roman, ne bucuram foarte mult! Nu ne asteptam la un asemenea rezultat, dar daca analizam jocul mai puteam marca”, a declarat marcatorul primului gol al meciului, Ciprian Marica.

Victor Piturca, insa, a surprins in momentul in care i-a dat banderola de capitan lui Vlad Chiriches, chiar daca pe teren se aflau si Rat sau Marica, urmand ca pe viitor sa ramana tot el capitanul echipei deoarece Rat, Lobont si Goian sunt deja pe finalul carierei la lot.

“Am hotarat sa dau banderola celui mai bun jucator din acest moment. Atat, a fost decizia mea”, a sustinut selectionerul.

Se pare ca metodele lui Piturca nu au dat gres, aducand Romaniei o victorie fulminanta de 3-0 impotriva Ungariei.

Galerie Foto

(D.A)