Sport, Stiri

Meci de risc astăzi, la meciul Steaua Bucureşti şi Vardar Skopje

Meci de risc astăzi, la meciul Steaua Bucureşti şi Vardar Skopje

Meci de risc astăzi, la meciul Steaua Bucureşti şi Vardar Skopje
Peste 500 de jandarmi vor asigura liniştea şi ordinea publică la meciul dintre Steaua Bucureşti şi Vardar Skopje , din cadrul Preliminariilor Champions League, ce se va disputa pe Arena Naţională, începând cu ora 20.45.

Publicul va avea acces începând cu ora 18.15, doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, suporterii pot achiziţiona bilete de intrare şi în ziua desfăşurării partidei de la casa de bilete din B-dul Basarabia până la ora 17.45 sau de la casele de bilete din B-dul Pierrre de Coubertin şi Str. Maior Ion Coravu, până la ora 20.45.

Sunt interzise introducerea pe stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

blank