International, Stiri

Mayweather, in centrul unui scandal monstru!

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al lumii in ultimii ani, dar si cel mai apreciat pugilist al planetei, are mari probleme. Acesta va ajunge in fata judecatorilor dupa ce si-ar fi terorizat fosta logodnica.

mayweather-in-centrul-unui-scandal-monstru-moneymay-acuzat-ca-si-a-sugrumat-si-terorizat-logodnica-cu_3_size6

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al lumii in ultimii ani, dar si cel mai apreciat pugilist al planetei, are mari probleme. Acesta va ajunge in fata judecatorilor dupa ce si-ar fi terorizat fosta logodnica.

Campionul incontestabil al lumii la categoria superusoara si cel mai bogat sportiv. Mayweather pare sa duca o viata fara niciun fel de probleme. Are un munte de bani, are o iubita frumoasa si este deja considerat a fi unul dintre cei mai buni pugilisti din istorie.

Trecutul boxerului american este insa unul care ascunde mari probleme, cel putin potrivit acuzatilor facute de fosta sa logodnica Shantel Jackson. Shantel, in varsta de 29 de ani, a stat nici mai mult nici, nici mai putin de 8 ani alaturi de Mayweather, insa relatia celor doi s-a sfarsit extrem de dur.

Acum, presa din Statele Unite a aflat ca Shantel Jackson nu doar ca l-a chemat in instanta pe Mayweather, dar ca a facut o marturie socanta.

Cu doar o saptamana inaintea meciului dintre Floyd Mayweather si Marcos Maidana, fosta logodnica a pugilistului de 37 de ani a inaintat un dosar intr-o instanta civila, aceasta acuzandu-l pe fostul iubit ca a terorizat-o constant.

Violenta domestica, defaimare, invadare a vietii private, sechestrare, hartuire si cauzare a unui stres emotional constant – sunt doar cateva dintre acuzatile inaintate de Shantel Jackson impotriva lui Mayweather, intr-un dosar fara precedent pentru sportivul de culoare.

Potrivit marturiei acesteia, Mayweather nu doar a batut-o, dar i-a furat mai multe obiecte personale extrem de valoroase si a amenintat-o ca va face publice poze din propria intimitate. Intr-un alt document, Shantel Jackson a notat faptul ca Mayweather a amenintat-o cu un pistol, a sugrumat-o si i-a sucit un brat, dar si ca a tinut-o prizoniera in casa din Las Vegas. Aceasta l-a parasit imediat dupa ce a fost nevoita sa faca un avort.

„Nu insemni nimic fara mine. Eu te-am creat”, i-ar fi spus Floyd Mayweather acesteia.

mayweather-in-centrul-unui-scandal-monstru-moneymay-acuzat-ca-si-a-sugrumat-si-terorizat-logodnica-cu_2

 Shantel Jackson l-a cunoscut pe Mayweather in 2006, pe cand avea doar 21 de ani si lucra ca hostess la diferite evenimente din Atlanta. Cei doi au petrecut 8 ani impreuna, perioada in care boxerul i-a daruit un diamant in valoare de 2,5 milioane de dolari, peste 100 de posete create de designeri celebrii, dar si alte cadouri.

Mayweather are 30 de zile la dispozitie sa raspunda acuzatiilor. Acesta ar putea fi chemat in fata unei instante civile.

blank