Featured, Sport

Maxi Lopez îi mulțumește lui Icardi că l-a scăpat de Wanda Nara

Wanda Nara și atacantul Mauro Icardi formează un cuplu de mai bine de 5 ani și jumătate, însă înainte de a fi căsătorită cu el, Wanda a avut un mariaj cu atacantul Maxi Lopez, care joacă acum la Crotone. Acesta din urmă a acceptat să vorbească deschis despre acest aspect și a dat o declarație savuroasă.

Maxi Lopez și-a deschis inima la radioul FM Club Octubre.

Întrebat dacă a ajuns să-l ierte pe Icardi, Lopez a spus: “Da, nu am nicio problemă cu nimeni. Îi mulțumesc lui Icardi că mi-a luat-o de pe cap. Ca ființă umană, tot ce vreau este să găsesc o cale să-mi fac copiii fericiți, acesta e singurul obiectiv pe care îl am. În ceea ce privește restul, este ceva de domeniul trecutului. Am întors pagina în urmă cu ceva timp și nu mă afectează în niciun fel”, a spus Lopez

Wanda Nara a fost căsătorită cu Maxi Lopez, înainte de relația cu Mauro Icardi
Mauro Icardi obișnuia să iasă împreună cu Wanda Nara și Maxi Lopez, când aceștia din urmă erau căsătoriți (2008-2013). Acum, Wanda (32 de ani) e căsătorită cu Icardi (26 de ani), însă se zvonea că Wanda și Icardi se vedeau încă de pe vremea când frumoasă blondă era căsătorită cu Maxi.

Lopez și Icardi s-au cunoscut la Sampdoria, în 2012, unde au fost colegi și apoi au devenit prieteni. Nu la mult timp după ce s-au cunoscut, au apărut zvonuri că Icardi și Wanda se vedeau, motiv pentru care Maxi Lopez a intentat procesul de divorț în decembrie 2013. Apoi, în mai 2014, Wanda și Mauro s-au căsătorit.

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună: Valentino Gaston (10 ani), Constantino (8 ani) și Benedicto (7 ani).

Acum, Wanda Nara este soția și în același timp impresarul său.