Mason Greenwood
Sport

Mason Greenwood, fotbalistul Manchester United, eliberat pe cauțiune – A violat și a amenințat cu moartea

Fotbalistul lui Manchester United, Mason Greenwood, a fost eliberat pe cauțiune, după ce a fost arestat sub suspiciunea că și-a violat iubita, potrivit BBC.

Tânărul Mason Greenwood în vârstă de 20 de ani a fost arestat sub acuzația de viol și amenințare cu moartea, în urma acuzațiilor de pe rețelele de socializare.

Manchester United a declarat anterior că atacantul nu se va întoarce la antrenamente până la o nouă notificare.

Totul a pornit de la imagini postate în social media de iubita fotbalistului, în care se vedea că tânăra era însângerată şi cu vânătăi pe corp, scrie sport.ro.

Magistrații au acordat o a doua prelungire pentru a-l ține în arest până miercuri, dar acum a fost eliberat pe cauțiune în așteptarea unor investigații suplimentare.

După arestarea atacantului, dezvoltatorul de jocuri video EA Sports a declarat că Greenwood a fost eliminat din produsele FIFA.
A fost scos din echipele active în FIFA 22 și suspendat de la apariția în pachetele FIFA Ultimate Team și Ultimate Draft.

Firma de îmbrăcăminte sport Nike a declarat anterior că a suspendat relația cu fotbalistul.

„Suntem profund îngrijorați de acuzațiile tulburătoare și vom continua să monitorizăm îndeaproape situația”, a spus un purtător de cuvânt.

Greenwood, care și-a făcut debutul la Manchester United în martie 2019, a semnat un contract de patru ani în februarie anul trecut.

Duminică, clubul a declarat că „nu va tolera violența de nici un fel” și a fost informat despre acuzații, dar nu va mai face niciun comentariu până când „faptele nu vor fi stabilite”.