Showbiz, Stiri

Mascul feroce, “Poponeţ”! Codin Maticiuc s-a bătut cu trei bărbaţi pentru o frumoasă blondă din showbiz

Patru bărbaţi, printre care şi Codin Maticiuc, zis “Poponeţ”, s-au bătut la o terasă de fiţe din Capitală pentru frumoasa asistentă de la “Răi, da’ buni”, Rodica Miron.

poponetRarefiata lume mondenă a Capitalei, acum pe timp de vară, a fost zguduită de un scandal provocat de fostul iubit al Rodicăi Miron!

RodicaMiron_b69d37615cAsistenta emisiunii “Răi, da’ buni” se afla la o terasă de fiţe din Herăstrău. Printre cei prezenţi la terasa respectivă se afla şi Codin Maticiuc, cunoscut în lumea mondenă sub porecla de “Poponeţ”, dar şi Robert Dumitru, fiul unui afacerist din Bucureşti, care a avut o relaţie cu Rodica Miron.

Martorii susţin că blonda a vrut să se ducă la toaletă şi s-a intersectat cu fostul ei iubit, care ar fi început s-o jignească.

În acel moment, cavalerul “Poponeţ” a sărit să o apere pe asistenta TV, bătându-se cu trei bărbaţi. Fostul iubit al blondei era însoţit de doi amici, printre care şi fiul impresarului Dumitru Tudor zis “Ciorbă”. Cel din urmă s-a ales cu arcada spartă.

Se zvoneşte că Maticiuc ar avea o relaţie cu frumoasa blondă, dar cei doi sunt foarte discreţi.