Încă o gafă monumentală a Politiei Române. Mascaţii de la Trupele Speciale au descins la o adresa greşită din Clinceni, judetul Ilfov. Acolo, o femeie care tocmai ce îşi pierduse soţul din cauza coronavirusului şi fiica acestea au fost bruscate şi ameninţate cu arma. Mai mult, mascaţii le-au spus celor două femei că le vor împuşca şi câinele.

Femeie bruscată şi ameninţată cu arma de mascaţii care au încurcat adresele. Mascaţii de la Trupele Speciale au descins, miercuri dimineaţă, la o adresă greşită din Clinceni.

Femeie bruscată şi ameninţată cu arma de mascaţii care au încurcat adresele

O femeie care tocmai ce îşi pierduse soţul din cauza coronavirusului şi fiica acesteia s-au trezit la 5 dimineaţa cu mascaţii la uşă.

„Asa-zisii aparatori ai oamenilor de rand au gresit adresa. Eu am fost bruscata (…) Mi-au pus arma in piept, au vrut sa-mi impuste cainele. Sunt vanata pe maini, tineau de mine, voiau sa-mi impuste cainele in cap. Voiau sa plece fara sa-mi spuna de ce fac asta.

Nu sunt capabili sa gaseasca adresele. Vreau sa-i dau in judecata pentru ce mi-au facut. Le fac reclamatie. Vreau doar sa-si ceara scuze public, sa nu se mai intample asa ceva in tara asta si sa fie trasi la raspundere. Am bratele tumefiate, pline de echimoze”, a declarat femeia, potrivit Ziare.com.

Fiica minoră a femeii a povestit ce s-a întâmplat pe o reţea de socializare.

„Mascatii ne-au bruscat, ne-au amenintat cu armele lor, au vrut sa ne impuste cainele care ne pazeste (si pe noi: „va impuscam si pe dumneavoastra daca nu luati cainele”). Mascatii ne-au abuzat, ne-au traumatizat, apoi au plecat linistiti catre adresa corecta, certandu-ne aspru ca e vina noastra deoarece nu avem numarul imobilului scris pe poarta. Probabil asa au fost de vina si sarmanii ostatici de la Onesti. La fel si biata Alexandra de la Caracal si multi, multi altii.

Ma gandesc de ce sunt familiile altora si familia mea de vina pt faptul ca mascatii si Politia Romana sunt platiti la greu din banii publici, dar nu sunt capabili sa descinda la adresa corecta pentru a-si indeplini misiunile. Eu si mama mea ne dorim ca intreaga tara sa afle cum institutiile statului nu isi asuma nici o greseala, dar comit erori extrem de grave si abuzuri inimaginabile zilnic, provocand victime. Mentionez ca personalul de la 112 s-a comportat nedemn, ei sunt mereu grabiti si tot ce reclamam se pare ca e din vina noastra, iar pe ei ii cam deranjam”, a scris fiica femeii într-un comentariu pe Facebook.

Se pare că descinderea mascaţilor trebuia să aibă loc la vecini. Surse din interiorul IGPR au admis, neoficial, existenta unei interventii gresite la o adresa din Clinceni, care a avut loc miercuri, 3 martie.

„Trebuia sa puna in aplicare un mandat de perchezitie la adresa cu nr 26A. Insa au descins la nr. 26. Era poarta inchisa si au sarit gardul. A iesit o femeie si le-a spus ca nu este acea adresa, iar oamenii au iesit. Nu au rupt poarta si nu au provocat alte distrugeri. Femeia a sunat la 112 si a spus ca este nemultumita de aceasta intamplare. Nu a fost solicitata ambulanta si nu a fost anuntat vreun atac de panica. Politistii trebuiau sa merga la casa din spate”, au precizat, pentru jurnalisti, surse din politie.


Citeste si...
Carmen Dan consideră că şeful DGA îsi pune uniforma în cap