International, Stiri

Marturisirile emotionante facute de Sarah Hyland dupa despartirea de iubitul ei

Sarah Hyland, starul din Modern Family, a obtinut un ordin de restrictie impotriva fostului iubit, Matthew Prokop.

mi-a-fost-teama-pentru-viata-mea-marturisirile-emotionante-facute-de-sarah-hyland-dupa-despartirea-de_size2

 Actrita de 23 de ani a depus o plangere impotriva tanarului, motivand ca acesta a bruscat-o si a lovit-o. Potrivit documentelor, Sarah Hyland a declarat ca scapat de Matthew Prokop doar cand a intervenit colega din Modern Family, Julie Bowen.

Tanara a povestit ca a fost implicata in numeroase incidente, la un moment dat fiind impinsa de Prokop in fata unei masini in timp ce se certau. “M-a prins atat de tare incat nu mai puteam respira sau vorbi. M-am speriat si m-am temut pentru viata mea”, a declarat tanara.

Sarah a povestit ca a mers impreuna cu Julie Bowen  la locuinta din Texas a lui Matthew pentru a pune sfarsit relatiei intr-un mod civilizat, insa tanarul nu a reactionat foarte bine si a inceput sa urle la toata lumea si sa-i ameninte.

Dupa despartire, Matthew Prokop i-a trimis numeroase mesaje si mail-uri video in care ameninta ca se sinucide. In august, actorul de 24 de ani a urmat un tratament de dezintoxicare, iar in momentul in care a iesit de acolo, un reprezentant al clinicii ar fi contactat-o pe Sarah sa ii spuna ca starea mentala a fostului prietene este una precara si ca ar trebui sa se fereasca de el.

Sarah Hyland si Matthew Prokop s-au intalnit in timpul filmarilor pentru High School Musical 3: Senior Year, in 2008.