drama-prin-care-a-trecut-la-18-ani-dezvaluirile-emotionante-ale-anneilynne-mccord-m-a-violat-am-inchis_1_size2

Starul din 90210, a povestit lumii drama vietii ei. 

Traumele la care sunt supuse miliarde de femei in intreaga lume sunt multiple, indiferent de statutul social din care fac parte ori rasa, intrucat violenta nu are culoare si nu are justificare!

Asa a gandit si actrita de talie internationala, Anna Lynne McCord, cand a decis ca e cazul sa dea glas dramei sale, pentru ca toate acele femei care se regasesc in povestea sa, sa se simta auzite, si nu in ultimul rand, intelese si ajutate. AnnaLynne McCord (26 ani) le-a povestit jurnalistilor revistei Cosmopolitan ca a fost victima unui viol, la varsta de 18 ani, pe vremea cand visa la o cariera in actorie, participand la diverse casting-uri pentru filme si seriale. Se intampla in L.A., intr-o noapte ce nu prevestea nimic neobisnuit. „La inceput, m-am simtit dezorientata si amortita. M-am prefacut ca dorm in continuare. Nu puteam decat sa ma intreb daca nu cumva am facut ceva gresit si i-am dat impresia falsa ca vreau sa fim mai mult decat amici. Imi era frica sa-i spun ceva fiindca s-ar fi putut infuria”, a povestit vedeta din 90210.

Din momentul in care a realizat ca cel pe care il considera amicul sau a profitat de ea fara vreo urma de regret, AnnaLynne McCord a stiut ca ea nu va mai fi aceeasi. Ca femeie, ca potentiala sotie si mama. Vroia doar ca totul sa se termine cat mai repede, sa uite! Insa aceasta imagine avea sa o bantuie cel mai mult atunci cand avea sa puna punct ulterioarelor relatii. Sentimentul inexplicabil de vina o facea sa creada ca ea este raspunzatoare pentru esecul in dragoste si o aducea, de cele mai multe ori, in pragul sinuciderii!

Viata i l-a scos in cale din nou pe agresor, insa acesta a preferat sa nege totul si sa dea o alta conotatie evenimentelor, afirmand ca acea noapte a fost, dimpotriva, una „minunata”!

Extrem de afectata de drama prin care a trecut, actrita care din 2011 are o relatie cu starul din Prison Break, Dominic Purcell, a decis ca este momentul sa devina vocea femeilor de pretutindeni care au fost violate.„Am primit un semnal de alarma in timp ce filmam pentru serial, iar personajul meu era violat. Abia atunci mi-am dat seama cu adevarat prin ce am trecut si am inceput sa plang incontrolabil. Apoi, mi-am zis ca nu pot sa stau si sa nu fac nimic. Vreau ca toate fetele care au trecut prin asa ceva sa stie ca au o voce si ca nu trebuie sa lase societatea sa le reduca la tacere. Violul e o problema reala”, conchide Anna Lynne McCord.