Tatăl uneia dintre victimele care şi-au pierdut viaţa în tragedia de pe strada Andronache a venit cu o Mărturia cutremurătoare.

Mărturia cutremurătoare a tatălui unuia dinre copii ucişi în Andronache. Se pare că șoferița și soțul ei s-ar fi certat pe drumul spre casă, iar femeia ar fi vrut să se izbească intenționat de ceva dur, cu scopul de a se omorî atât pe ea, dar și pe partenerul acesteia.

Mărturia cutremurătoare a tatălui unuia dinre copii ucişi în Andronache: Au vrut să se omoare între ei!

„Ea mi-a omorât copilul, și i-a dat drumul, și ei nu îi face dosar penal, îi face fratelui fetei care a murit. Ea nu a pierdut controlul volanului, s-au certat pe drum, și au vrut să se omoare ei doi, dar au murit două vieți, doi pui nevinovați. E o criminală. Nici nu a fost accident, s-au certat ei și au vrut să se omoare. Mi-au omorât copilul, singurul copil, m-am chinuit mult să îl fac. Vrem să se facă dreptate”, a spus, bărbatul, potrivit Spynews.

Primarul Radu Mihaiu a venit la locul producerii tragediei pentru a sta de vorbă cu locatarii cartierului Andronache. Oamenii sunt revoltați și cer să se aplice limitatoare de viteză pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete niciodată.

Sâmbătă după-amiază a avut loc un teribil accident în cartierul bucureștean din Sectorul 2. O femeie de 56 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, izbind în plin două copile de 21, respectiv 6 ani, care se jucau pe trotuar.

În urma declarațiilor femeii, dar și a analizelor prelevate de IML, femeia ar fi avut un puseu de strănut puternic, motiv pentru care a încurcat pedalele mașinii pe care o conducea, însă avea și o alcoolemie în sânge de 0,60 ml.

De altfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au decis să o reţină pentru 24 de ore pe femeia care a accidentat mortal două fete în cartierul Andronache.

Chemată pentru reaudiere, şoferiţa a solicitat să fie ferită de ochii presei. Șoferiţa care a ucis două fete aflate pe trotuar este angajată la o companie de telefonie şi a invocat că a strănutat de mai multe ori la volan și a încurcat pedalele. La finalul audierilor, procurorii au decis să o reţină pentru 24 de ore.


Citeste si...
Trei masini facute praf si trei victime, intr-un accident teribil pe DN 13