Mark Zuckerberg
IT&C

Mark Zuckerberg se face de râs. La ce folosește el inteligența artificială

Mark Zuckerberg cofondatorul Facebook a făcut dezvăluiri neașteptate în mediul online. Acesta le-a arătat utilizatorilor de internet din întreaga lume, modul inedit în care folosește inteligența artificială.

Mark Zuckerberg folosește AI pentru a împleti părul propriei fiicei lui. Confodatorul Facebook a ținut să împărtășească ideea cu utilizatorii de internet din întreaga lume. Acesta a arătat că se poate folosi de tehnologie chiar și atunci când se focusează pe rolul de tată.

Mark Zuckerberg folosește AI-ul într-un mod inedit

Unul dintre cei mai bogați antreprenori din lume a reușit să surprindă pe toată lumea. Mark Zuckerberg a lăsat sobrietatea deoparte și a arătat cum se descurcă în rolul de părinte. Gestul lui a reușit să stârnească amuzamentul internauților din întreaga lume.

Cofondatorul Facebook a publicat o mică parte a vieții de familie în care se implică în adevăratul sens. Dovada clară în acest sens a ajuns virală în mediul online. Antreprenorul a arătat cum îmbină tehnologia cu rolul de părinte.

Antreprenorul îi împletește părul fiicei lui, ghidat de tehnologie

Mark Zuckerberg s-a folosit de tehnologie pentru a arăta tuturor cum îi împletește părul fiicei lui. Cofondatorul Facebook a mărturisit că nu este un cunoscător în hairstyling, dar poate improviza. Astfel, acesta a folosit o pereche de ochelari cu tehnologie AI.

El a publicat o serie de imaginiimagini în mediul online, prin intermediul cărora a făcut o demonstrație.

„Hei, Meta, cum pot să fac o împletitură?”, a spus antreprenorul.

Mark Zuckerberg s-a lăsat ghidat de tehnologie și a urmat toți pașii recomandați. AI i-a explicat cu lux de amănunte cum poate împleti podoaba capilară.

Renumitul antreprenor a utilizat camera poziționată pe ochelarii inteligenți pentru a face o fotografie. Acesta a specificat că își dorește ca imaginea să ajungă la soția lui, Priscilla.

„În sfârșit am învățat să împletesc. Mulțumesc, Meta AI”, a scris antreprenorul într-un mesaj pe Instagram.

Mark Zuckerberg, discret legat de viața de familie

Milionarul care deține frâiele Facebook este extrem de discret în ceea ce privește familia pe care o are.

Mark Zuckerberg

Acesta se afișează foarte rar alături de soția lui, Priscilla. Tocmai din acest motiv, fanii au savurat din plin imaginile din online.

blank