Actorul Mark Wahlberg şi-a dezvăluit în sfârşit secretele care fac ca el să aibă muşchi de oţel. Starul respect un program strict care îl ajută să aibă un trup perfect.

Unul dintre cei mai îndrăgiţi şi cel mai bine plătiţi actor de la Hollywood, anul trecut, Mark Wahlberg, de 47 de ani a dezvăluit pentru prima oară secretele muşchilor săi de oţel. Starul din “Transformers” a povestit detaliat programul său datorită căruia are un trup de invidiat.

Mark Wahlberg are muşchi de otel şi a dezvăluit recent secretele trupului său robust

Mark Wahlberg şi-a arătat muşchii de oţel după ce şi-a dezvăluit secretele
Foto: Guliver splashnews
 

El îşi începe programul zilnic la 2.30 (a.m.) şi îl încheie la 7.30 (p.m). În programul lui Mark Wahlberg figurează două şedinţe de antrenamente la sală, care durează peste o oră, acestea sunt în principal secretele muşchilor săi de oţel. Mai are în programul zilnic: relaxare într-o cameră răcoroasă, golf şi întâlniri de afaceri. Wahlberg a inclus în program şi timp pentru familie. El îi aduce acasă de la şcoală pe cei patru copii pe care îi are cu soţia sa, fotomodelul Rhea Durham (40 de ani): Ella, de 15 ani, Michael, de 12 ani, Brendan, de 9 ani, şi Grace, de 8 ani.  Iată cum arată programul său detaliat: la 2.30 îi sună ceasul, după care face rugăciuni până la ora 3.15, când ia micul dejun. De la 3.40 (a.m.) până la 5.15, face antrenamente la sală, inclusiv ridicări de greutăţi, la 5.30, ia masa şi la 6.00 (a.m.) face duş. La 7.30 (a.m.) joacă golf, ceea ce poate fi considerat o nouă şedinţă de antrenamente, la ora 8.00, ia o gustare, apoi se relaxează într-o cameră răcoroasă, asta îl ajută să doarmă. La 10.30 (a.m.), când cei mai mulţi oameni de la Hollywood merg la lucru, Mark mănâncă din nou şi apoi dă telefoane în scop de afaceri. La 2.00 (p.m.) are întâlniri de afaceri. La ora 3.00 (p.m.) îşi ia copiii de la şcoală, la 4.00 face a doua şedinţă de antrenamente. Durează până la 5.00 (p.m). Cina şi timpul cu familia durează până la 7.30 (p.m), ora când se duce la culcare. Următorul lui film este “Instant Family”, programat să fie lansat în noiembrie. Mark Wahlberg este un bărbat foarte credincios, creştin practicant. Nu face nimic fără să-l întrebe pe duhovnicul lui. De aceea, starul cu o avere de 200 de milioane de dolari a refuzat să joace în filmul “Brokeback mountain”, fiindcă perzintă o relaţie amoroasă între doi homosexuali. Mark Wahlberg şi-a dezvăluit secretele pentru care are muşchi de oţel în cadrul unui interviu recent transmis la un post american de televiziune.