Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a făcut declarații de o sinceritate copleșitoare. Acesta a mărturisit că nu o poate uita pe cea care i-a fost parteneră opt ani de zile.

Marius Elisei a mărturisit, în sfârșit, care sunt adevăratele lui sentimente pentru fosta sa soție, Oana Roman. La patru luni după divorț, Marius Elisei a declarat că nu o poate uita pe Oana Roman, femeia care i-a fost alături timp de 8 ani. De asemenea, Elisei a recunoscut că face în fiecare zi gesturi de afecțiune față de fosta lui parteneră, pentru a-i demonstra că se gândește la ea.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat Marius Elisei.

Marius Elisei consideră că legătura dintre el și Oana Roman nu poate fi desfăcută de un simplu act de divorț și că odată ce s-au cununat în fața lui Dumnezeu, cei doi rămân uniți pe viață.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți.”, a mai adăugat Marius Elisei.

Marius Elisei despre Oana Roman: „Da cred că și ea își dorește o împăcare”
În ultima vreme, Oana Roman și Marius Elisei au fost văzuți din ce în ce mai des împreună. Foștii parteneri au plecat în vacanță alături de fiica lor și toată lumea a crezut că Elisei și Oana Roman formează din nou un cuplu, relatează Libertatea.

„Da, eu îmi doresc din toată inima o împăcare. Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.