Marius Elisei
Showbiz

Marius Elisei face scandal după acuzațiile Oanei Roman. Ce îi reproșează fostei sale soții

La sfârșitul lunii trecute Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou, însă de data aceasta pare că totul va fi definitiv. Cei doi au început să-și arunce cuvinte urâte pe rețelele sociale, acuzându-se reciproc. Se pare că Oana este cea care îl atacă pe fostul soț, motiv pentru care acesta a răbufnit.

Marius Elisei o acuză pe fosta lui soție că minte când spune unele lucruri și că nu se gândește niciodată înainte să vorbească. Mai mult, acesta îi reproșează Oanei Roman că di cauza caracterului pe care îl are nu merită nimic din ce i-a oferit de-a lungul căsniciei.

După ce Oana Roman a ieșit în spațiul public și a dezvăluit că a trăit un abuz pe tot timpul căsniciei. Nici Marius Elisei nu s-a lăsat mai prejos și i-a aruncat cuvinte dure celei care i-a fost soție.

Marius Elisei, atac la adresa Oanei Roman

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a spus fostul partener al vedetei.

El a continuat cu atacurile și a ajuns să-i critice aspectul fizic, spunând că ea nu trebuie să uite de faptul că el a luat-o grasă și a lăsat-o slabă.

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai spus Elisei, potrivit româniatv.net.

Cei doi s-au despărțit de mai multe ori

De-a lungul timpului, cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. Ba mai mult, au divorțat în 2021, însă au decis să-și mai dea o șansă. Zilele trecute, Oana Roman a spus că a trăit o relație toxică, în care a suferit un abuz emoțional și de aceea vrea să transmită un mesaj către celelalte femei, care trăiesc aceleași lucruri ca și ea.

blank