Mario Mutu
Showbiz

Mario Mutu are planuri mari cu iubita lui. A prezentat-o deja întregii familii

Mario Mutu este de ceva timp într-o relație cu cântăreața Mara Georgescu. Se pare că lucrurile ar merge bine între ei, iar fiul lui Adrian Mutu are planuri mari cu aceasta.

În acest weekend, Mario Mutu și iubita lui au fost văzuți în loja VIP la unul dintre meciurile echipei Rapid, unde antrenează tatăl său. Deși relația dintre tată – fiu nu a mers foarte bine în ultima perioadă, se pare că totul a revenit la normal, motiv pentru care Mario i-a prezentat-o pe iubita lui și tatălui său.

Mario Mutu, planuri mari cu iubita

Luni, Mario și iubita lui au plecat împreună într-o vacanță în Italia, la Catania, acolo unde locuiește bunica din partea mamei, adică mama Alexandrei Dinu. Cei doi vor sta plecați mai multe săptămâni, așa că au trebuit să își elibereze programul.

Cei doi au filmat de curând un nou videoclip al solistei Mara G. în care fiul lui Adrian Mutu joacă un rol important împreună cu Arkanian.

Iubita lui Mario are 19 ani și a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie. A lansat mai multe piese și a avut colaborări muzicale cu Faydee sau cu DJ Hara, potrivit Click.ro.

Adrian Mutu, relație tensionantă cu fiul său

De curând, antrenorul Rapid a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său Mario, menționând că aceasta este și bună și rea, observându-se diferența de vârstă și de mentalitate.

„Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta, la 21 de ani ce poți să faci? Doar nu o să stai la birou. Sau, știu eu, să fie ușă de biserică.

Eu cred că eu un băiat foarte bine educat, iar aici un mare merit l-au avut mama lui și bunicii. Asta e important. Iar acum, din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Are și el perioade și perioade, ca tot omul. Eu nu cred că în relația dintre un tată tânăr și băiatul lui de 21 de ani e totul perfect. Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult. E și el bărbat acum, vede și el lucrurile din alt punct de vedere, cu cât înaintezi în vârstă se dezvoltă și alte”, a spus Mutu, potrivit Fanatik.

blank