Showbiz, Stiri

Marina Dina, părăsită de iubit pentru o… bombă sexy!

Asistenta lui Morar nu a rămas cu buza umflată pentru că Robert a umplut-o cu daruri scumpe

10-Sandra_Robert_d1e8eb2037
Sandra si Robert

Sandra Ciubotariu (19 ani), blonda de la “Next Top Model”, care seamănă izbitor de mult cu Bianca Drăguşanu, trăieşte de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu unul dintre cei mai bogaţi băieţi din Bucureşti: Robert (23 de ani), fiul lui Nicolae Dumitru, patronul complexului Niro. Sandra i l-a suflat pe Robert unei “asistente” celebre: Marina Dina.

10-sandra-ciubotariu_a4108a3c79
Sandra

Povestea de dragoste a Sandrei cu Robert a debutat în vară, când s-au cunoscut într-un club. Ea blondă, frumoasă, iar el, fiu de milionar, cuceritor, posesor de maşini scumpe, iaht şi cu mulţi bani în conturi.

Relaţia s-a sudat imediat, iar partenera oficială a tânărului, Marina Dina, a devenit la scurt timp doar o amintire. În timp ce aceasta din urmă declara că iniţiala R pe care şi-a tatuat-o pe deget va rămâne la locul ei în amintirea vremurilor romantice, Robert petrecea cu noua cucerire o vacanţă în Ibiza, pe iahtul propriu. Au urmat două vacanţe la Londra şi numeroase întâlniri în apartamentul tânărului, unde Marina Dina a locuit trei ani.

marina
Marina Dina, in aparitia incendiara din revista Playboy

Sandra a devenit cunoscută după participarea la “Next Top Model by Cătălin Botezatu”. Ea s-a clasat pe locul 3 şi a frapat prin asemănarea izbitoare cu Bianca Drăguşanu. Marina Dina, asistenta lui Morar la “Răi, da’ buni”, s-a bucurat pe parcursul celor trei ani de relaţie cu Robert de numeroase cadouri, printre care un Porsche Cayenne de 70.000 de euro, o brăţară cu 50 de diamante, taxe de studii de 20.000 de euro, dar şi numeroase excursii.

Dar el are de unde să scoată bani, căci tatăl lui este nimeni altul decât Nicolae Dumitru, patronul complexului Niro din Capitală.

 

 

blank