Showbiz, Stiri

Marica prins între două femei, dar mai mult o place pe Laura Teodoru!

“Eşti iubirea mea, dar nu pot scăpa de Ilinca”

61418234

Ratarea Mondialului din Brazilia este o nimica toata pe langa drama pe care o traieste Ciprian Marica pe terenul dragostei… Fotbalistul este prins între două femei: Ilinca Vandici şi Laura Teodoru! Pe una o iubeste, pe cealalta… nu prea! Iar norocoasa nu e Ilinca, asa cum v-ati putea inchipui.

Surse apropiate celor doi sustin ca Marica o bombardeaza zilnic pe fosta sa iubita, Laura Teodoru, cu sms-uri si emailuri de dragoste. Asta in vreme ce, oficial ii merge bine alaturi de Vandici!

61419371

Laura nu are momentan iubit, este singura si, din mesajele lui Marica, n-ar putea intelege decat ca el vrea sa se intoarca la ea…

Doar ca, desi mesajele n-au cum sa n-o zapaceasca pe stirista de la Digi 24, atunci cand vine vorba sa o paraseasca pe Ilinca, fotbalistului nu-i iese pasa. Mai mult, el i-ar fi spus Laurei ca nu poate scapa de Vandici!

61427706

Abil si pus pe iubit, Marica s-a impacat la inceputul acestui an cu Ilinca Vandici, cea cu care a imparit patul si viata din 2009 pana in 2011.

Nici nu se obisnuise bine lumea cu gandul ca s-au impacat ca, pac, au şi apărut imaginile bombă: Ciprian Marica a fost fotografiat alaturi de o alta fosta, Laura Teodoru, la un restaurant cu specific pescaresc de la malul Marii Negre.

 

 

blank