Showbiz, Stiri

Mariana Rosca s-a angajat!

Mariana Rosca detine o afacere infloritoare in domeniul imobiliar, sauv cel putin asa era pe vremuri, caci piata a cam scazut in ultima vreme. Tocmai de aceea, blonda s-a vazut nevoita sa-si gasesca de munca, pentru a nu renunta la viata de lux.

61545227

Mariana Rosca este obisnuita sa duca o viata linistita si sa se lafaie in lux. A avut dintotdeauna lipici la barbatii cu bani, iar acestia nu i-au refuzat nimic. Mai mult decat atat, blonda are si o afacere in domeniul imobiliar, care ii aducea in fiecare luna o suma frumusica de bani.

61569644

In ultima vreme insa, piata imobiliara a cam scazut iar veniturile Marianei n-au mai fost la fel de spectaculoase. Pentru a-si rotunji bugetul, dar si pentru ca se plictisea sa stea toata ziua acasa, Mariana a decis sa-si gaseasca un job cu care sa-si ocupe timpul. Zis si facut! De saptamana trecuta, frumoasa blonda ocupa functia de Marketing Manager la o firma importanta ce distribuie bauturi alcoolice.

61482273

Mariana se va folosi de toate armele sale de seductie pentru a vinde cat mai mult si a-si impresiona sefii. Blonda s-a obisnuit deja cu statutul de angajata si ii place la nebunie, mai ales ca intreaga echipa a firmei a primit-o cu bratele deschise.

61474732