Showbiz, Stiri

Mariana Moculescu s-a facut de ras. A palmuit jurnalisti la tv si s-a luat cu vecinii la harta

Mariana Moculescu s-a facut de ras. A palmuit jurnalisti la tv si s-a luat cu vecinii la harta

blankIn emisiunea lui Dan Capatos s-a dorit sa se afle de ce Mariana Moculescu este nevoita sa „dardaie” de frig, la -2 grade C, in propia casa. Un jurnalist curajos al Antenei s-a hotarat sa mearga cu un cameraman la Moculeasca acasa si sa afle toata lumea, in direct, de ce ea nu mai poate de frig in casa.

Nimic neobisnuit pana la momentul in care Mariana s-a saturat de interviu si a inceput sa ii traga palme bietului om cu microfon in mana. 

„Am ajuns sa stau la -2 grade! Moculescu se razbuna pe mine. E ingrozitor. Imi doresc sa nu-l fi cunoscut niciodata. Ce rau i-am facut eu lui? De unde atata razbunare? A trimis ieri pe cineva sa imi intrerupa centrala.”, a declarat Moculeasca.

Mariana Moculescu mai are putin si ramane fara apa, gaze si chiar locuinta in sine. Aceasta da vina pe Horia Moculescu care i-ar fi oprit caldura in mod intentionat. In tot scandalul televizat a aparut si o vecina a Marianei, gravida in 6 luni si cu inca 2 copii acasa, in miez de noapte, ca sa explice in fata camerei de filmat de fapt ce se intampla. Aceasta a spus ca Mariana pur si simplu are restante de zeci de milioane la intretinere si de aici intreaga situatie in care se afla. 

Dupa ce reporterul a mai primit o pereche de palme, intregul spectacol s-a terminat. Nu stim cand o sa se termine poveste Marianei Moculescu. 

 

blank