Mariana Moculescu
Monden, Stiri

Mariana Moculescu e pregătită să lase trecutul în spate şi să plece peste hotare, ca să scape de datorii.

Mariana Moculescu a suparat pe cine nu trebuie ! „Ce ţi-a făcut Horia e nimic, să vezi ce te tăvălesc eu pe tine!”- Vezi cine a angajat-o cu 15 milioane pe lună!

Mariana Moculescu

Mariana Moculescu e pregătită să lase trecutul  în spate şi să plece peste hotare, ca să scape de datorii.

După ce a anunţat că vrea să plece în străinătate, pentru că nu mai suportă nedreptăţile la adresa ei, Mariana Moculescu s-a pus cu cine nu trebuie.

Mariana Moculescu are datorii de 2700  lei  la întreţinere şi nu mai are apă curentă. Motiv bun sa arunce cu noroi şi să spună că românii nu sunt buni de nimic.

„Ce ţi-a făcut Horia e nimic, să vezi ce te tăvălesc eu pe tine! Eu am venit să o recuperez, pentru că e pe fundul prăpastiei! Dar se duce direct la balamuc, ea nu ridică degetul la mine! Joacă o piesă de teatru, du-te fetiţă în străinătate, circulaţia e liberă”, i-a spus  Vadim Tudor la „Happy Hour”.

Vadim Tudor s-a supărat şi mai tare pe Mariana, în direct.

„Vine o actriţă fără roluri şi familie să zică mă p*ş pe România. Eu am vrut să îi plătesc apa, că sunt săritor. Horia, dacă rezişti, eşti martir! Îţi trimit întăriri”, a adăugat Tribunul.

Până la urmă, Vadim Tudor a revenit la sentimente mai bune şi a hotărât să o angajeze pe Mariana Moculescu , cu salariul „onorabil de 15 milioane de lei pe lună”, ca să scrie la revista „România Mare”. „Poate să se şi spele în curte, cu furtunul”, a glumit Tribunul .

 

Cristian Ionita 

blank