Showbiz, Stiri

Mariana Calfa a fost fortata sa-si vanda castelul de catre un iubit oportunist

Celebra pictorita care a fost cuplata si cu Gheoghe Gheorghiu a recunsocut ca a fost pe pucntuld e a-si pierde castelul in care locuieste dupa ce a fost pacalita de un fost iubit oportunist.

Mariana Calfa nu a avut prea mult noroc in dragoste, si chiar ea recunoaste asta. Dupa relatia pe care a avut-o cu artistul Gheorghe Gheorghiu, nimic parca nu a mai fost la fel, iar toti barbatii care s-au perindat prin viata ei au avut alte interese.

Asa s-a intamplat si cu un fost iubit care a sperat ca va pune mana pe averea blondei sub pretextul unei relatii in care barbatul ii promitea cate in luna si-n stele.

“Un fost iubit a incercat sa-mi puna mana pe casa prin tot felul de mijloace, nu i-a mers in nici un fel si n-o sa-i mearga niciodata, dar pentru ca e un om cu probleme psihice, a mers prea departe. Planul era in felul urmator: prima data am fost pusa sa spun ca am cosmaruri, apoi ca am fantome in casa, apoi ca am fost batuta si motanul disparut, apoi ca imi vand casa. Aici s-au impiedicat, pentru ca aici mi-am dat seama despre ce este vorba si ce plan aveau. Incercau sa ma scoata nebuna, ca in momentul in care reusea sa-mi puna mana pe casa intr-un fel, sa aiba acoperire. Daca acest psihopat nu se opreste sa-mi intinda tot felul de capcane, cu parere de rau, dar trebuie sa spun ca ultimii ani din viata lui o sa-i petreaca untr-un loc deloc placut!”, da asigurari Mariana.

Pictorita a mai fost nevoita sa treaca prin emotii foarte mari cand a fost jefuita de catre manejerele care trebuiau sa se ingrijeasca de casa. Una dintre ele a facut chiar o “pasiune” pentru lenjeriile blondei.