Showbiz, Stiri

Marian Vanghelie, la o nouă apariţie în public cu Oana Mizil

Primarul a fost cu iubita lui la botezul fetiţei lui Marcel Pavel

vedete-vanghelia-sarut_61c8a0df4f

Duminică seara, într-un cochet salon de ceremonii din Pipera, solistul Marcel Pavel (53 de ani) a adunat tot high life-ul monden al Bucureştiului, la petrecerea de botez a fiicei sale, Iuvenalia. Printre cei 200 de invitaţi s-au numărat primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, şi iubita lui, Oana Mizil. Toată seara, Marian Vanghelie a avut ochi numai pentru Oana Mizil, cu care a dansat la sentiment pe melodii siropoase

vedete-marutza_c23aa87e4a

Alături de cele cinci perechi de naşi ai micuţei, care a fost prezentă la petrecere doar prin intermediul unui filmuleţ video, s-au întreţinut o pleiadă de personalităţi politice, oameni de afaceri şi vedete, din rândul cărora îi amintim pe Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Romică Ţociu, Cornel Palade, Florin “Axinte” Petrescu, Connect-R, Pepe, Adi Cristescu, Roxana Nemeş şi Radu Groza, Vlad Miriţă, Ionel Tudor, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Dan Bursuc şi întreaga familie a lui Adrian Minune.

vedete-bun-1_62b00ebc1c

Marian Vanghelie a făcut risipă de gesturi tandre cu iubita lui, Oana Mizil. El a îmbrăţişat-o şi a sărutat- o cu foc, deşi se spunea că în urmă cu scurt timp se întorsese în braţele soţiei lui, Charlotte, cu care are un băiat. Trecut de mult de vârsta adolescenţei, primarul sectorului 5 s-a comportat ca un puşti aflat la prima dragoste.

 

blank