Politic, Stiri

Marian „care este” Vanghelie isi cumpara televiziune. Afla despre care este vorba!

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie este hotarat sa isi cumpere televiziune. Vrea sa cumpere Realitatea Tv!

d6f7a924ed24c8dbfe103e9ee38f9381

Primarul sectorului 5, din Capitala, Marian Vanghelie are ganduri mari, vrea isi cumpere televiziune. Si nu orice post de televiziune, ci a pus ochii pe postul Realitatea Tv. 

Acesta s-a intalnit cu Elan Schwartzenberg, in Monaco, pentru a bate palma asupra tranzacitiei si fuziunii postului in cauza, Realitatea Tv. Probabil totul este o razbunare personala, pentru ca nu putem uita episodul de acum cativa ani, cand Robert Turcescu l-a rugat pe Marian Vanghelie sa conjuge verbul „a fi”, situatie care l-a cam blocat pe primar.

Initial postul Realitatea Tv a fost conceput de catre Silviu Prigoana, care a vrut sa il faca un post generalist. Insa interesele politice si banii si-au spus cuvantul, pentru ca acest post a fost plimbat de la un „propietar” la altul, fiind dupa cum bate vantul prin politica romaneasca.

 

5-adriean-videanu

Bizar este faptul ca la intalnirea cu Elan Schwartzenberg si Marian Vanghelie, a mai fost prezent si Adriean Videanu, fostul primar general al Capitalei. In toata aceasta poveste s-ar tese, conform evz.ro, o adevarata strategie de marketing si tintuirea alegerilor locale din 2016, respectiv Primaria Capitalei. Acum asteptam sa vedem ce emisiuni tv o sa aprobe Marian Vanghelie, probabil ceva de genul ABC Show.  

blank