Actualitate

Maria Șarapova pusă la colț de jucătoarele din WTA

Majoritatea jucătoarelor de top din WTA au spus la unison că Maria Șarapova este trișoare după ce aceasta a fost prinsă dopată.

 

„Toate jucatoarele o nume o trisoare. E bine ca a iesit la lumina. Eu, daca iau o aspirina, ma gandesc de 10 ori daca e bine. Ea de 10 ani lua un drog serios. S-a jucat cu regulile. Este dezamagitor. Nu imi place mentalitatea de a fi cel mai bun jucandu-ma cu regulile. Se poate juca acum cu cuvintele, sa isi gaseasca un avocat bun, sa explice situatia, dar a gresit. Nu are nicio scuza. Nu a fost niciodata placuta, o respect pentru cariera ei, dar nu a fost niciodata politicoasa, sa fim sinceri.”, a spus Mladenovic în publicația Le Parisien.

Despre problema Mariei Șarapova a vorbit și Simona Halep. Sportiva noastră a spus: „Nu am vorbit cu ea pana acum, nu vad niciun motiv sa vorbesc cu ea in momentul asta”, a spus Halep, potrivit Guardian.

Simona Halep a făcut în urmă cu mai multe luni o declarație care s-a lăsat cu multe semne de întrebare. Aceasta a răspuns unei întrebări despre dopingul în sport adresată de către cei de la TVR.
„E o intrebare dificila, fiindca nu avem de unde sa stim. Sunt sportivi care ma uimesc fizic. Sunt sportivi care alearga foarte, foarte mult. Eu sunt acolo, in centrul lor, si ma uit la mine: alerg doua, trei ore, dar mai mult nu pot, iar alții pot sa alerge si cinci sau sase ore, ceea ce mi se pare foarte mult. Dar poate au muncit mult mai mult ca mine si poate au ajuns in mod natural sa faca acest efort” a spus Simona Halep la vremea respectivă.

blank