Showbiz

Maria s-a simțit extrem de jignită, când Ana i-a spus că e incapabilă!

În cadrul emisiunii „Mireasa”, difuzată pe 29 iunie 2023, a existat o discuție despre momentul în care doamna Ana a folosit cuvântul „incapabil”. Maria a susținut inițial că a fost jignită de către doamna Ana. Însă, în timpul emisiunii, surorile Mariei și logodnica lui Antonio au făcut intervenții telefonice, afirmând că doamna Ana le-ar fi numit și pe ele „incapabile”. Concurenții au clarificat faptul că acest termen nu a fost atribuit în mod specific Mariei. Maria a dorit să exemplifice un moment în care s-a simțit jignită de către doamna Ana, menționând că aceasta ar fi folosit cuvântul „incapabilă”. Mai târziu, Maria a precizat că această expresie a fost utilizată de doamna Ana cu mult timp în urmă, în timp ce prăjea pește alături de Zain și Anemona.

Maria s-a simțit extrem de jignită!

În timpul emisiunii „Mireasa”, Simona Gherghe i-a atras atenția Mariei, subliniind că nu este în regulă să manipuleze evenimentele în favoarea sa. Simona Gherghe a dorit să sublinieze importanța corectitudinii și obiectivității în prezentarea faptelor, fără distorsionări sau manipulări în beneficiul personal.

„Așa cum le-am atras atenția fetelor că manipulează când exprimă ceva, așa îți spun și ție acum. Nu înțeleg de ce s-a supărat familia ta pe doamna Ana, pentru că erau lucruri legate de curățenie. Familia ta are tendința de a aborda foarte imperativ și pretind lucruri care nu ar trebui pretinse de la producție. Nu trebuie să se ajungă să intre familiile și să fie jigniri și de o parte și de cealaltă. Vreau să-i rog să nu se mai lase atât de tare implicați. Să creadă că tu nu ești ok”, a spus Simona Gherghe în emisia live de Mireasa de pe 29 iunie 2023.

„Probabil sunt afectați. Nu trebuie să țipe la mine. Că oricum ajunge informația”, a spus Maria

„Atunci Anemona și Zain au prăjit pește, nu era vorba despre Maria. Nu era deloc la adresa Mariei”, au spus Irina și Anemona.

Citește și  Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei Caciuc după ce a văzut-o cu geanta ei de firmă

„Cuvântul incapabil nu ți-a fost ție atribuit”, a spus Simona Gherghe.

„Problema a fost când doamna Ana a plusat și s-a simțit că doamna Ana ar fi vrut să întețească același foc, care aproape era stins”, a spus Antonio.

blank